En ny tid for VFO

Den 16. mars 2024 fant VFOs Landsmøtet sted på Quality Hotel i Sandnes. Møtet ble ledet av Tore Nordtun, tidligere ordfører i Sandnes kommune og stortingspolitiker.  

En av de mest fremtredende endringene som ble vedtatt under møtet, var den nye arbeidsplanen. Denne planen tar sikte på å revitalisere VFOs strategier for å bedre møte behovene til nærmiljøforeninger og å styrke organisasjonens rolle som en viktig stemme i samfunnet. 

I tillegg til den nye arbeidsplanen, ble det også gjort vesentlige endringer i VFOs vedtekter. Landsmøtet vedtok at landsmøtet skal avholdet annethvert år. Dette vil gi styret tid til å jobbe med strategier i et lengre perspektiv og prøve ut nye medlemsrettede aktiviteter.  

Samtidig ble det valgt et nytt styre som vil lede organisasjonen gjennom de neste to årene. Med en blanding av erfarne medlemmer og friske perspektiver, er det nye styret klart til å ta fatt på utfordringene og mulighetene som ligger foran dem.  

Alt i alt markerer VFOs Landsmøte i 2024 begynnelsen på en spennende reise mot en ny tid for organisasjonen. Med en fornyet arbeidsplan og et energisk styre, er VFO rustet til å møte fremtidens utfordringer og muligheter med styrke og besluttsomhet. Medlemmer og støttespillere kan se frem til å være en del av denne spennende utviklingen.  

Oppdag mer fra Vellenes fellesorganisasjon

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese