Vindenes vel er Årets vel!

Under Landskonferansen 2024 i Sandnes ble prisen for Årets Vel, tildelt Vindenes vel. Ledet av VFOs leder Ole Johan Jensen, ble utmerkelsen overrakt til vellet for deres fantastiske innsats og dedikasjon til lokalsamfunnet.

Vindenes vel har utmerket seg gjennom en rekke imponerende prestasjoner som har hatt en betydelig innvirkning på lokalsamfunnet og bygda som helhet. De har blant annet feiringer, vedlikeholder lekeplasser, har seniortreff og jonsok. Vellet jobber kontinuerlig og i tett samarbeid med industri, skoler, kommune og politikere for å skape et godt samfunn.

En av de fineste egenskapene til Vindenes vel er deres inkluderende tilnærming til lokalsamfunnet. De har evnen til å engasjere et bredt spekter av befolkningen, fra de yngste til de eldste, og de har etablert seg som en uunnværlig ressurs for innbyggerne i området. Deres kontinuerlige tilstedeværelse og positive holdning har gjort dem til en kilde til inspirasjon og samhold.

Årets utdeling var spesielt enestående på grunn av det store antallet kandidater som ble nominert. Dette vitner om den store innsatsen som gjøres av frivillige og engasjerte enkeltpersoner og grupper over hele Norge for å styrke sine lokalsamfunn.

Mona Vindenes, lederen av Vindenes vel, mottok prisen sammen med styremedlemmene Herman Sangolt, Fredrik Glesnes og Kjetil Fjell. Under Landskonferansen delte Mona en inspirerende tale om vellets arbeid og deres filosofi om inkludering og samarbeid. Hun understreket viktigheten av å ønske alle velkommen til Vindenes, uavhengig av botid, og når Mona skal oppfordre beboere til å delta på velarbeid møter hun dem alltid med positivitet og støtte, aldri med skyld eller tvang.

Prisen for Årets vel er en velfortjent anerkjennelse av Vindenes vels utrolige innsats, og vi ser fram til å følge deres arbeid med å inspirere og styrke lokalsamfunnet i årene som kommer.

Oppdag mer fra Vellenes fellesorganisasjon

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese